Wat is nou precies een waxmelt en zijn ze wel goed voor de gezondheid?

Wat is nou precies een waxmelt?

 

Waxmelts zijn kleine stukjes geurende was die, wanneer verwarmd, een heerlijke aroma vrijgeven. Bij Het Geurmeisje gaan we echter verder dan de standaard. Onze waxmelts worden met liefde en zorg met de hand gemaakt, waardoor elk stukje een uniek kunstwerkje op zich is. We selecteren de beste ingrediënten en materialen om ervoor te zorgen dat elke geur volledig tot zijn recht komt en een blijvende indruk achterlaat.

Doordat onze waxmelts handgegoten zijn zal je deze niet in een Kruidvat, Hema, Action of andere grote winkel vinden. Onze handgemaakte producten worden met zorg uitgekozen om in andere kleine winkels te liggen waar ons product mooi tussen past.

Bij ons is de was een combinatie van Soja was samen met andere plantaardige wassen, deze zijn 100% natuurlijk.

Onze geurolie wordt specifiek uitgekozen door ons voor onze website.

Onze waxmelt repen zijn ongeveer 50 gram en per blokje van 10 gram geeft hij ongeveer 8 uur geur af, hierna kun je de waxmelt verwarmen en dippen in keukenrol en daarna weg gooien. Vervolgens kan je weer een ander blokje of een ander geurtje op de waxbrander doen en genieten van de geuren.

Kwaliteit Boven Alles

Onze waxmelts zijn jarenlang getest om zo het ultieme product met jullie te kunnen delen. Onze geurolie is hoogwaardig en sterk geconcentreerd. Mocht je last hebben van astma, copd of een andere long gerelateerde ziekte neem dan contact op met ons om een lijst te krijgen met geurolie waar zo min mogelijk stoffen inzitten die op de luchtwegen kunnen slaan zodat ook JIJ van geuren kan gaan genieten!

Hoe Te Gebruiken

Het gebruik van onze handgemaakte waxmelts is eenvoudig en veilig. Plaats een waxmelt in een geschikte waxbrander en verwarm het met een theelichtje of elektrische verwarmer. Terwijl de was smelt, verspreidt de geur zich geleidelijk door de ruimte, waardoor je kunt genieten van de betoverende aroma’s.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *