Wat leuk dat je wat meer wilt weten over Het Geurmeisje. Mijn passie voor lekkere geurtjes begon al jaren geleden. Als jong meisje ging ik alle markten af op zoek naar de lekkerste geurkaarsen. Dozenvol kocht ik en nam ik mee naar huis. Ik verzamelde ze allemaal onder mijn bed, voor als ik ooit een eigen huisje had.

 

Toen het eigen huisje er eindelijk was, waren de geurkaarsen te oud geworden. Sommigen kon ik nog opbranden, maar de rest heb ik weg moeten gooien. De passie voor geur was er echter nog altijd. Ik kocht toen vooral veel waxmelts en ineens kreeg ik het idee om ze zelf te gaan maken. Zo kon ik precies die geuren kiezen en maken die ik zelf het lekkerste vond.

 

Dus aan de slag in de keuken met een klein steelpannetje, wat wax en geur. Gaan met die banaan. En het lukte! Eerst alleen voor mezelf, maar ik wilde graag veel meer mensen bereiken. Hen ook blij maken met heerlijke geuren voor in hun huis. De eerste stap was om de waxmelts uit te delen aan familie en vrienden en het hen te laten testen. En zo ging het balletje rollen, de bestellingen kwamen binnen en ik kreeg het steeds drukker. 

 

Niet lang daarna was het echt tijd voor uitbreiding. De schuur werd omgetoverd tot mijn “geuratelier”, er kwam een flinke smeltketel voor de wax en liters geurolie. Inmiddels staat er een mooie webshop vol met heerlijke geuren voor in huis. Van waxmelts tot roomspray en van autoparfum tot amberblokjes. De meeste producten maken we zelf en we kopen de beste ingrediënten in van over de hele wereld. Want kwaliteit is het allerbelangrijkste voor Het Geurmeisje. De waxmelts worden gemaakt van echt goede grondstoffen en geven tot wel 40 uur lang geur af.

 

Al die jaren later is geur nog altijd mijn passie. Geur kan je opvrolijken, kalmeren, activeren of lekker in slaap laten vallen. Met je ogen dicht loop je door een pas gemaaid grasveld, een herfstig bos, een veld vol bloemen of op een tropisch strand. 

 

Onze missie: jou blij maken met de lekkerste geuren en je even laten wegdromen naar de mooiste plekken.

 

Wij genieten van alle heerlijke geuren. Jij ook?

 

Liefs, 

Het Geurmeisje

 

**Op Instagram en Facebook deel ik regelmatig nieuwe producten en geuren, volg Het Geurmeisje om op de hoogte te blijven of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.